Smerter

Alle mennesker har følt smerte på et eller andet tidspunkt. I de fleste tilfælde forsvinder smerten af sig selv i løbet af kort tid. Hvis det varer lidt længere, kan man jo altid tage noget smertestillende medicin. Hvis det kun er en sjælden gang, sker der såmænd heller ikke noget ved det.

Men hvis smerten vedbliver, så den nærmest bliver kronisk, er man ude på et skråplan, hvis man hele tiden skal tage medicin. Det er nemlig sådan, at AL medicin har nogle bivirkninger, og jo mere man tager, og jo længere tid man tager det, jo værre bliver bivirkningerne.

Heldigvis findes der en metode, der er fuldstændig fri for bivirkninger, nemlig AcuNova.

Der er mange grunde til, at man får smerter. Det vil vi ikke komme nærmere ind på her, idet det ikke betyder noget for behandlingens succes

En AcuNova behandler behøver således ikke at kende årsagen til smerten for at få succes. Når vi ved hvor smerten sidder i kroppen, ved vi også præsist hvordan vi skal behandle den.

Ved at mærke uden på huden omkring leddene kan en AcuNova akupunktør nemlig mærke, hvordan hun/han skal behandle uanset årsagen smerten.

Tryk her for at læse nogle historier og mails fra smerte-patienter.