Mail fra behandler

Vi har valgt at bringe denne mail her, fordi der i hvert tilfælde – for den berørte patient – vitterlig er tale om et mirakel.

Hej John,

Nu har jeg prøvet AcuNova i næsten 1 år og må sige, at systemet er det, som giver hurtigst resultat af de systemer
jeg kender.

Aldrig har jeg oplevet så megen succes med behandlingerne som efter jeg har anvendt AcuNova. De fleste kunder står og ryster på hovedet og siger: “kan det være sandt…”…
nu har jeg været ved den ene ekspert efter den anden og så
ændrer sådan en bitte nål på det hele..
.” – og jeg står ofte og ser lige forbavset ud, for AcuNova er fantastisk.

Jeg vi gerne skrive om nogle eksempler jeg har haft med systemet:

Hekseskud:
Faktisk skete det 14 dage efter jeg var på kursus. Jeg bukkede mig ned efter en papkasse – ikke noget tungt – og pludseligt var hekseskuddet der. Stående 90 grader foroverbøjet kunne jeg ikke rejse mig op. HVAD NU ????. Selvfølgeligt – NU skal AcuNova stå sin prøve. Jeg kaldte på min datter som straks kom med nålene. Én enkelt nål i min tommeltot – talte til 5 – og rejste mig op. SMERTEN VAR VÆK og jeg har ikke haft den siden.

Piskesmæld:
Helle ville faktisk kun indløse et gavekort på Aloe Vera. Jeg spurgte om hun ikke hellere ville have behandling i stedet for Aloe Vera. Det viste sig, at hun havde fået et piskesmæld 1998, og havde nu “stiv” nakke og konstant hovedpine. Hun havde prøvet alt og troede derfor ikke jeg kunne udrette noget her. Faktisk troede hun jeg var lidt tosset for jeg sagde det kun tog ganske kort tid. Helle satte sig på briksen og jeg satte en nål i hendes tommelfinger, så op på hende
og sagde hun skulle bevæge hovedet. “Det kan jeg ikke!” fløj det ud af hende. Prøv nu sagde jeg og hun drejede hovedet fra side til side. Magen til store øjne havde jeg ikke set før, så forbavset blev hun. Ingen smerter i nakken mere og hovedpinen var vær på bare 10 sekunder. Ved senere behandlinger fik vi bugt med skavanken.

Nu har hun Helle ikke været til behandling i et ½ år og det går stadigt godt.

Migræne med opkast:
Anja kom til mig med migræne med opkast som hun havde ca. 2 gange om ugen. Allerede efter første behandling kunne hun mærke forskel og efter 4 behandling var kom der kun migrænesymptomer med ca. 1½ måneders mellemrum, men de blev ikke rigtig til noget. Månedlige behandlinger kan holde migrænen nede.

Rysten på hovedet efter medicinforgiftning:
Jens, en ældre herre, mødte jeg ved en Aloe Vera præsentation. Hovedet kunne han ikke holde stille – det rystede. Samtidigt havde han mange smerter i lænden. Han troede ikke jeg kunne hjælpe ham, men måtte gerne prøve. Jeg satte een nål i tommelfingeren hvor den sad i ca. 40 min. Dagen efter kunne Jens cykle igen – det havde
han ikke gjort i lange tider. Senere kom Jens til yderligere behandlinger og rysten på hovedet aftog således, at det kun kommer i mildere grad i stressede situationer.

Knæproblemer:
Dem har jeg efterhånden behandlet mange af og alle med rigtig god succes.

Øjenproblemer:
Også her viser AcuNova sig enormt stærk. Mange klienter kommer fordi de skal have deres kørekort fornyet, men kan ikke bestå synstesten hos lægen. Indtil nu er det lykkes at fremme synet så meget, at synstesten kunne bestås.

Ingen “stær”, men gammel “skade”:
Carl havde 1955 fået en ståltråd i øjet så det punkterede. Heldigvis kunne lægerne dengang redde øjet. Siden har der dog været gener i form af hinde foran øjet samt dårlig gennembødning. Efter en 20 min. prøvebehandling var der ikke nogen synlig forandringer, men dagen efter var hinden væk i 2 dage. Nu er Carl starter på øjenbehandlingen. Allerede efter den 1. dags behandling kunne der mærkes forbedring mht. hinden samt væsentlig forbedring af specielt læsesynet. Under anden dags behandling fortalte Carl, at de havde set tv i går aftes og han kunne se filmen tydeligt – det var dejligt at høre.

Grå stær og AMD:
Efter de første par behandlingsdage blev synet faktisk værre, dvs. lidt sløret for Bente. Dette fortog sig dog gevaldig i slutning af 1. uges behandling. Nu kunne Bente læse skiltet jeg havde hængende i loftet. Det var ikke kun en “sort klat” mere.

Det er kun nogle få at de resultater jeg har opnået.
Jeg vil holde dig orienteret om ovenstående klienter
samt nye gode resultater.

Venligst
K.J.