Hekseskud på golfbanen

– Jeg var i gang med at svinge golfkøllen, det var påskeferie og jeg trængte til at komme udendørs. Min dengang søn var med, han var helt fjottet med golf dengang, og det var heldigt, siger den 61-årige renseriejer Niels Bojsen fra Holstebro.

– Men hovmod står for fald: For pludselig sagde det “knark” i ryggen – og jeg var låst helt fast – og det gjorde ondt helt ad h…… til.

Min stakkels søn fik et chok – jeg stor der og lignede en statue midt på goldbanen.

Men lidt fra mig stod en nydelig mand med en kølle i hånden, han havde åbenbart også påskeferie. Løb hen og bed den mand om hjælp – fik jeg sagt til mig søn – jeg kunne næsten ikke sige noget for smerter. Sveden sprang på min pande.

Han præsenterede sig som akupunktør John Boel fra Aulum og spurgte interesseret til min tilstand.

Jeg ku´ faktisk ikke sige noget med han kunne se jeg var forpint…

– Stå lige stille et øjeblik, sagde han og tog et hylster med små, tynde nåle frem af lommen – jeg sætter lige en nål i dig.

Og det gjorde han minsandten – midt på golfbanen, min søn gloede så hans øjne nær var trillet ud af hovedet på ham.

Men pludselig veg smerten væk – jeg åndede ud, det var en enorm befrielse og i løbet af kort tid kunne jeg selv køre hjem.

Allerede samme eftermiddag mødte jeg op i konsultationen i Aulum og fik en behandling – jeg fik i alt tre behandlinger i de følgende dage – og kom mig helt.

Siden har jeg benyttet enhver lejlighed til at anbefale John Boel til venner og bekendte: og han har faktisk hjulpet flere i min familie samt venner og bekendte i årenes løb.