Gigt

Nedenstående er snuppet direkte fra virkeligheden. Det er en Email, som en patient sendte til sine arbejdskolleger i DSB rejser – med venlig tilladelse fra Charlotte.

Kære Alle sammen !

Jeg fik for omkring 3 mdr. siden besked om, at jeg havde psoriasisgigt …jeg har virkelig haft stærke smerter, lægerne kunne ikke hjælpe så derfor har jeg forsøgt alternative metoder, da jeg ikke vil have mit liv fyldt med medicin – og alligevel have smerter hele tiden.

Hverken akupunktur, helsekost eller fysioterapi har hjulpet mig. Men pludselig læser min mor om en akupunktør som har opnået utrolige resultater med alverdens forskellige sygdomme, og jeg bestilte en tid.

Jeg har nu fået 4 behandlinger med AcuNova og har fået det utroligt godt, behøver næsten ikke noget medicin mere. Det er ikke for at gøre reklame for manden, for han har kunder fra hele verden, pga. han er så dygtig – men for evt. at kunne hjælpe mine kolleger, som har en sygdom/skavank el. lign. de døjer med .

Kærlig hilsen

Charlotte

– Vi har mange gigtpatienter. Rigtig mange.

Der findes omkring 200 forskellige slags gigt, og videnskaben har brugt utrolig mange ressourcer på at løse ”gigtens gåde”. Det er ikke lykkedes endnu.

Desværre kan vi ikke helbrede alle gigtpatienter – MEN vi hjælper over 90%.

Det betyder, at hver gang vi har 10 gigtpatienter kan vi mindske eller fjerne smerterne hos de 9.

Det er egentlig ikke så ringe.