Frossen Skulder

– Vi havde været til barnedåb i København, og haft en dejlig tur. Men da jeg steg ud af bilen hjemme i Struer, var min venstre arm helt færdig. Den var simpelthen låst fast, og det gjorde skrækkelig ondt.

Jeg kunne ikke bevæge den – og heller ikke fingrene, den var simpelthen helt ubrugelig…

Sådan fortæller den 78-årige Lydia fra Struer – og det viste sig at være det, man kalder en ”frossen skulder ”

– Men jeg er så heldig stillet, at jeg kender John Boel fra før, så jeg ringede simpelthen til ham og bad om hjælp.

Skynd dig og kom, sagde han i telefonen og så fik jeg en tid, og efter 5 behandlinger er min skulder og arm lige så god som ny.

Det er en mærkelig fornemmelse, at han kan stikke små nåle ind i helt andre steder, end der hvor man har ondt, og det hjælper. Faktisk var det bedre allerede efter den første behandling, og det tog 14 dage i det hele før den var kommet i orden igen.

Mærkeligt nok fortæller John Boel at man ikke ved hvad der sker, når folk får en ”Frossen Skulder ”- der er åbenbart ikke nogen ordentlig forklaring. Men jeg skal love for man kan mærke det, når det sker.

Nu er jeg heldigvis fortrolig med behandlingen, så det rummer ikke det store mysterium for mig. Og det er da også sådan, at jeg trygt og gladelig anbefaler familie og venner at gå til ham, når de fejler noget. Alle vores tre børn har været hos John Boel – og nu har jeg aftalt med vores barnebarn at han skal gå til behandling hos John – han lider skrækkeligt af allergi, siger Lydia Laursen.