5. Kan alle lære Acunova

Når man først har sat sig ind i placeringen af akupunktur punkterne omkring leddene, er AcuNova meget let at anvende.

Det er naturligvis en fordel at have lært så meget som muligt, men AcuNova er et unik system, der ikke kræver en akupunktur uddannelse. Når man først har forstået principperne, er det meget enkelt, og meget hurtigt at lære. Læg så til, at resultaterne i de fleste tilfælde nås meget hurtigere.

Så forstår du måske, hvorfor det hedder fremtidens medicin?

I skrivende stund har godt 3000 læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører og andre alternative behandlere lært AcuNova.

I Danmark deler eleverne sig nogenlunde ligeligt mellem akupunktører og zoneterapeuter. Godt halvdelen af de norske elever en fysioterapeuter, medens halvdelen af eleverne syd for grænsen er læger og resten heilpraktikere.

Fælles for dem er, at de er meget overraskede over, hvor let det er at lære og anvende, og hvor hurtigt resultaterne kommer.

Jeg får utallige tilbagemeldinger fra eleverne. Her har du et lille uddrag.

Kære John,

Tusind tak for det enestående akupunkturkursus du holdt i Oslo i begyndelsen af efteråret! Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg nu har anvendt AcuNova siden da og fået nogle fantastiske resultater.

Jeg arbejder meget med smertepatienter og resultaterne med den nye metoden er i mange tilfælde mirakuløse.

Patienter med langvarige rygsmerter rejser sig fra briksen og kan fortælle, at de ikke har følt sig så godt tilpas i årevis. Nakke-/skuldersmerter forsvinder i løbet af få behandlinger.

Mine arbejdskollegaer, kiropraktorer og massører har fuldstændig overgivet sig, og min aftalebog er på det nærmeste helt fuld.

Det er blevet fantastisk morsomt at arbejde!!

Endnu engang, tusind tak!!
Venlig hilsen Michael – Akupunktør

Kære John Boel!

Jeg havde den glæde å være med på dit kursus, og jeg har nu benyttet ugen som gik til at tage dit akupunktursystem i brug.

Resultaterne har ikke ladet vente på sig, og de været meget stærke. jeg kan nævne, at en patient, som har haft tinnitus i 42 år, oplevede at der blev helt stille i ørene. En af mine kolleger har haft stærke nakkesmerter i 3 år efter et nakkeprolaps. Der er efter kun to behandlinger bare en lille restsmerte tilbage i højre side.

Jeg kan fortsætte med at nævne adskillige fra ugen, der gik. Resultaterne er så påfaldende, at jeg allerede fra starten kunne tænke mig at arbejde systematisk videre, for at kunne registrere hvad der sker.

Med ønske om fortsat held og lykke
Lars – Fysioterapeut

“Jeg behandlede en dame, som har haft kraftig hovedpine i 40 år, som har prøvet alt. Efter 3 behandlinger med AcuNova havde hun for første gang i løbet af disse 40 år en smertefri uge. Det er fantastisk.

Tak og på gensyn
Dr. med. M. Budtke

Kære John,

Dit AcuNova er fantastisk.

I denne uge har jeg foruden øjenpatienter behandlet ca. 100 smertepatienter med forskellige sygdomme fx migræne, hovedpine, lumbago, skulder/arm syndrom, mavesmerter, gigt osv.

Over 90% af patienterne oplevede en øjeblikkelig smertelindring.

H.P. Wutta. – Dr. Med.”

“Jeg takker endnu engang, for deltagelse i AcuNova weekenden, hvilket var meget udbytterigt.
Jeg har siden brugt metoden dagligt i min klinik, med gode resultater.

Et eksempel er en ældre dame, som jeg behandlede for smerter samt nedsat bevægelighed i den højre skulder. Med kinesisk akupunktur fjernede jeg hendes smerter, men det blev ikke bedre med bevægeligheden. Hun blev scannet, og lægerne konstaterede, at ledbåndene var revet over i skulderen, men pga. alder ville de ikke operere, så hun skulle lære at leve med det. MEN med efterfølgende behandling med AcuNova har stort set givet hende fuld bevægelighed igen!!!!

Det er forsat en oplevelse at behandle et eller to punkter, og patienten derefter stort set er smertefri med det samme.

Med venlig hilsen
A – Akupunktør”

Hej John,

Jeg er så begejstret for AcuNova og bruger det med stor succes. Her er nogle få eksempler, som jeg ikke kunne hjælpe med andre metoder.

Lammelse i v. ben pga. diskusprolaps: efter 2 nåle i 3. og 5. tå var pt. 50% bedre.

Tinnitus i 3 år. Omgående forbedring efter en nål i AcuNova punktet i knæet.

Konstant hovedpine i 3 år. Efter 3 behandlinger med AcuNova nåle i knæ + 2. finger var patienten 100% smertefri.

Skuldersmerter i ½ år. Efter 1 nål i AcuNova punktet i knæet var pt. 100% smertefri.

M.B. – Læge.

Kære John,

Jeg har behandlet enken efter en kendt professor med AcuNova. Hun havde generelt dårligt syn, var natteblind og havde ”myggesyn” (ligesom små tråde i synsfeltet). Efter 10 behandlinger er synet meget bedre, og de 2 andre gener er væk.

Mange, mange tak
B. – Læge

Kære John,

Jeg er lige kommet hjem fra dit kursus og har behandlet nogle patienter med AcuNova. Jeg havde opgivet at hjælpe patienterne med andre metoder.

5 akutte iskiaspatienter.

2 med skulder/arm smerter.

Alle blev fuldstændig smertefri med behandling af kun et punkt

Mange hilsner
M.H. – Heilpraktiker

Kære John Boel,

Jeg var på dit kursus sidste weekend og vil gerne fortælle om 2 patienter, jeg ikke har været i stand til at hjælpe med andre metoder.

En pt. har haft konstante rygsmerter i 10 år. Jeg havde behandlet ham mange gange – uden resultat.

Han har desuden prøvet alt, både indenfor skolemedicinen og alternativ behandling.

Jeg har nu behandlet ham 5 gange med AcuNova, med 1 – 2 punkter hver gang, og han er nu 100% smertefri.

En ældre patient har haft rygsmerter, siden han var 18 år. Efter 1 nål i AcuNova punktet i knæet var tilstanden 75% bedre.

Tak for at jeg måtte lære det.
Bernd – Heilpraktiker

Kære John,

For der er ingen tvivl om, at AcuNova er godt, og jeg har haft personlig succes med især: iskias, skulder og nakke. Her er et par typiske eksempler.

1. klient. 52-årig mand, der arbejder som murer, klagede over smerter i lænden, der strålede ned i benet. Et typisk iskias problem. Først behandling med 2 nåle og smerten var væk. Som han selv beskrev: “Det er helt vild, jeg tror ikke på “de der ting”, men det er, som om du har drejet på en knap, og nu er min smerte væk.” Han var smertefri i 3 mdr., hvorefter han fik en ny behandling med samme resultat.

2. klient. 46-årig mand der arbejder som revisor. Har de sidste mange år lidt af smerter i venstre skulder, og jobbet som gør-det-selv mand i weekenderne i eget hjem har ikke gjort det bedre. Men efter 2 behandlinger (med 1 time imellem) var smerten aftaget, og for første gang i meget lang tid kunne klienten svinge armen hele vejen rundt uden videre gene.

Hilsen Ann-Cherie – zoneterapeut

Kære John,

Efter nu at være kommet rigtig godt i gang med AcuNova og med gode resultater med kold skulder, tennisalbue, hjerteproblemer, rygsmerter, luftvejsproblemer m.m.

Når vi snakker nåle. Det er utrolig dejligt at have fået et værktøj til en så hurtig bedring.
Kærlig hilsen
Rie – zoneterapeut

“Som tidligere lovet sender jeg nu lidt om de fantastiske resultater, jeg har opnået efter mit kendskab til AcuNova.

Jeg er uddannet Exam. massør og idrætsskadeterapeut. Denne kombination med AcuNova har givet nogle fantastiske resultater.

Jeg arbejder til daglig i vores klinik sammen med min kone, der er uddannet Zoneterapeut og Akupunktør (kinesisk) – der har kombinationerne også vist sig at være helt fantastiske.

Superlativerne vedrørende AcuNova kan næsten ikke blive store nok. Det er let, enkelt og hamrende effektivt.

Jeg har efterhånden opnået en stor erfaring i brugen af AcuNova og tager nu også vanskeligere opgaver ind.

Øjenpatienter har der kun været ca. 10 stykker af og alle med stor succes

Gigtpatienter – rigtig mange og med meget stor succes, hvilket nu giver os patienter fra andre dele af landet.

Til sportsskader er det også meget effektivt, og jeg er efter kurset blevet behandler i Ribe Håndboldklub 1. div. Herrer. Truppen er skadesfri og ligger på første pladsen. (Jeg får en del af æren).

Dette er lidt fra min hverdag, og jeg har endnu ikke mødt nogle, jeg ikke kunne hjælpe med AcuNova.

Tak til John for en god opdagelse.

Med venlig hilsen
Svend Aage

“Mine elever er som sagt fra helsebranchen – med nogle få undtagelser. Her følger et brev, jeg har modtaget fra en af vore patienter, der havde fået lov til at deltage i et weekend-kursus. Jeg har valgt at bringe brevet, så du kan se, at enhver kan lære teknikken – hurtigt.

Oplevelser med AcuNova

Det er nu ca. 2 måneder siden, at jeg deltog i AcuNova kurset, og som indledning kan jeg sige, at det ikke har været forgæves.

Da jeg tilmeldte mig dette weekendkursus, havde jeg ikke andre forudsætninger end mine egne gode oplevelser ved behandlinger givet af John Boel sn. og John Boel jr. Jeg har altid været imponeret af de ting, de har afhjulpet ved hjælp af disse små nåle – dårlig ryg, byld o.s.v.

Jeg er ikke selv akupunktør, zoneterapeut eller lignende, og på daværende tidspunkt blev jeg ”småsløj” blot ved tanken om at skulle stikke med en nål (jeg er automatikmekaniker), men John mente, at jeg nok skulle lære at behandle med nåle.

Det skulle vise sig at være sandt,og hvis jeg var imponeret før, så ved jeg ikke hvilke ord, jeg skal bruge nu.

På kurset fandt jeg hurtig ud af, at alle kan lære det grundlæggende i AcuNova og vil være i stand til at behandle efter få undervisningstimer.

AcuNova er et utrolig simpelt men meget effektivt system. Jeg har efter kurset givet 50 – 60 behandlinger, og kun to gange har jeg ikke været i stand til at lave en mærkbar ændring hos patienten.

Jeg har behandlet alt fra dårlige knæ, nedsat hørelse, ældres dårlige ben, dårlig ryg til fødder, der smerter. Hver gang har der været virkelig gode resultater. Jeg var meget forbløffet over virkningen af AcuNova de første gange – jeg kunne ikke lade være med at tænke, om det nu også kunne passe, men nu er jeg 100% sikker, og jeg ved nu, at jeg kan lave fantastiske resultater med AcuNova hver gang.

Jeg har altid mine små nåle med mig nu og hjælper næsten daglig folk med dette system. Det er også en sjov oplevelse at opleve, hvordan disse resultater virker som en magnet på folk, som vil hjælpes – lav et godt resultat og andre vil spørge, om du også kan hjælpe dem eller en, de kender.

I dag behandlede jeg en fyr, som havde så ondt i fødderne, at det kneb ham at gå. Jeg satte én nål i, og efter en halv time var alle smerter væk. En anden fyr overværede dette og begyndte straks at tale om sin dårlige albue. Jeg satte én nål i og lod den sidde i blot 5 minutter. Han kom tilbage en time senere for at fortælle, at albuen havde det bedre. Han kunne løfte armen, mens den var strakt. Det kunne han ikke før.

Jeg kunne skrive videre, men kan summere det hele ved at sige, at AcuNova er en genistreg, som enhver kan lære at bruge og få resultater med.

Tak til John

Med venlig hilsen
Michael Vater”

Det var en rapport fra en lægmænd. Her følger uddrag af en artikel, der er skrevet af en professionel akupunktør – nemlig redaktøren for de norske akupunktørers fagblad, der hedder ”De Qi” (det er kinesisk og betyder nålefornemmelse).

Af Magnhild Bugge, redaktør.

Er AcuNova et opreklameret vidundermiddel – eller er det et seriøst alternativ?

Redaktøren og nogle akupunktører gik på kursus hos John Boel, og jeg tør påstå, at alle var forbløffede og glade for, at de havde deltaget.

Jeg indrømmer gerne, at det var med en del skepsis, men et åbent sind, at vi mødte på en weekend kursus i Oslo.

John Boel havde for nylig figureret i Norsk Ukeblad i en artikel, hvor en kvinde med en blodprop i det ene øje fik synet tilbage efter kun en behandling. Nu fulgte han op med en to dages kursus, og det skulle være nok til, at hvem som helst kunne lære metoden. Eleverne bestod af en broget forsamling af alternative behandlere, fysioterapeuter, læger og nogle tidligere patienter, der ville lære metoden.

Vores skepsis blev noget bekræftet i starten,da han fortalte sin historie om, hvordan han havde fundet ud dette ved at prøve det på sig selv i forbindelse med, at han havde fået en hold i nakken, og så lagde ud med, hvordan han var blevet kåret til ”Århundreds Akupunktør”.

Men da han først kom i gang med at forklare om sin metode og sine erfaringer, og særlig da han begyndte at behandle patienter, blev vores skepsis ændret til beundring og respekt.

John Boel understreger selv, at han er håndværker, ikke teoretiker. Han er optaget af resultater. Han fører nøje statistik over det han gør for at undersøge, hvilke metoder der virker bedst. Og sammen med sin søn har han behandlet mange patienter, ca. 5.000 øjenpatienter og 15.000 andre patienter igennem knap 20 år. Alle disse patienterne var ikke kommet, hvis det ikke havde virket!

Mange af deltagerne på kurset havde medbragt nogle vanskelige patienter med smerter eller øjenlidelser til behandling.

John Boel behandlede mindst fem øjenpatienter, de fleste med den ”uhelbredelige” øjensygdom øjenforkalkning (AMD). Patienterne blev testet på en synstavle, før nålene blev sat i og umiddelbart efter. To af patienterne havde en bemærkelsesværdig bedring. De gik fra knapt at kunne se til at kunne læse langt ned på synstavlen. De andre patienter havde også bedring efter bare en behandling.

De andre patienter var smertepatienter. En med konstant hovedpine og tryk i hovedet efter et fald. Umiddelbart efter at en nål blev sat i et punkt over ledspalten i en finger, mærkede patienten et stik i hovedet, der blev varmt – og trykket forsvandt omgående. Damen reagerede med vantro og gråd.

En anden smertepatient fik morfintabletter for smerter i knæet, som var opereret utallige gange. Hun havde ikke taget morfin denne dag og beskrev smerterne til ca. 6 på en skala fra 0 til 10. John Boel satte en nål i det modsatte knæ, og smerterne blev halveret og kvinden fik et klarere blik.

En kendt fodboldspiller med en ankelskade fik behandling lørdag og spillede kamp søndag efter bare en behandling.

John Boels metoder bliver ikke umiddelbart accepteret af læger og kinesiske akupunktører, der med hver sin baggrund ikke umiddelbart kan godtage, at det kan være så enkelt.

Det slog mig, at John Boel på en måde er akupunkturens Thor Heyerdahl. Han tænker nye tanker på baggrund af kundskaber og erfaringer og kommer op med utraditionelle teorier og løsninger, som ikke umiddelbart bliver forstået. Vi må være åbne og acceptere, at vi ikke kan give en fuldstændig forklaring på, hvorfor akupunktur virker, faktisk ved lægerne ikke helle,r hvorfor for eksempel paracetamol virker, men vi ved af erfaring, at det virker.

JB: Tak Magnhild, jeg føler mig utrolig stolt af, at du brugte din 40 års fødselsdag på at deltage i mit kursus. Jeg føler mig også ydmyg over at blive sammenlignet med den verdensberømte opdagelsesrejsende, Thor Heyerdahl, der beviste, at ”eksperterne” ikke altid har ret.

For at dokumentere at AcuNova er det bedste smertestillende system, der eksisterer, tilbyder vi eleverne at behandle patienter, som de ikke selv har været i stand til at hjælpe. De fleste af disse smertepatienter har prøvet ”alt mellem himmel og jord” – uden resultat. Der er altså tale om virkelig svære tilfælde fx diskusprolaps.

Behandlingen foregår på kurset, og mange kollegaer inviterer også en øjenpatient med en ”uhelbredelig” øjensygdom med.

Siden vi begyndte med den praksis, har min søn og jeg behandlet godt 300 af disse smertepatienter, som hverken kunne hjælpes med nogen form for lægebehandling eller alternativ behandling.

Resultatet har været overraskende, for ikke at sige chokerende. Der har indtil nu kun været 29 smertepatienter (af de 300), der ikke har opnået en betydelig forbedring – eller en signifikant forbedring, som det hedder på fagsprog.

Det siger mere end noget andet om styrken ved AcuNova.

Med fare for at støde alvorligt ind i janteloven, tillader jeg mig derfor at kalde AcuNova for ”verdens bedste smertestillende metode” – uden bivirkninger.

Det bedste er, at AcuNova ikke kun virker smertestillende. Det helbreder også patienten.

Jeg vil påstå, at manglende resultater skyldes at punkter ikke er ramt præcist
Med den fremgangsmåde hjælper vi over 95% af alle smertepatienter, godt 80% af de patienter der lider af forskellige kroniske sygdomme og over 70% af de øjenpatienter der har fået at vide ”det må du lære at leve med”, altså såkaldte uhelbredelige øjenpatienter.

Og så en lille hilsen til kollegaer, der ønsker at lære AcuNova på den rette måde. Der afholdes weekendkurser rundt omkring i verden.

På hjemmesiden www.akupunktur2000.dk er der oplysninger om kurset, samt hvor og hvornår de afholdes.

Efter at have læst denne bog har du den teoretiske baggrund. På kurset bliver du ekspert i at anvende AcuNova – til glæde og gavn for dine patienter.

Du lærer naturligvis nåleteknik, men du lærer også AcuNova udført med tryk.